suomeksi | in English
Etusivu |Ravintola | Yhteystiedot | Yksityistilaisuudet | Catering | Lastenkutsut | Bambu | Yritys

Ravintola

Lyhyesti Ruokalista Maksutavat Takeaway Arvostelut

Ravintolamme lyhyesti

Ravintola Pasta la Vista on Helsingin keskustassa, Ateneuminkujalla Mikonkatu 8:sa oleva pikkuruinen kahvila-ravintola. Ravintolassa on kolme osastoa: Salongit 1 ja 2 sekä ulkotarjoilutilat, joissa on yhteensä 50 asiakaspaikkaa. Tarjoamme makuja maailmalta edullisesti, omin reseptein ja tuorein raaka-ainein. Nopeus on yksi valteistamme, sillä konsepti on suunniteltu siten, että valittuasi annoskokonaisuuden, tarjoilemme luomuksen eteesi muutamassa minuutissa. Valittavana on pastaa ja salaatteja, joihin voit poimia listalta mieleisesi koostumuksen. Käytämme tuoretta ja tuorepakastettua pastaa. Perussalaattimme on aamutuoretta, samoin pääosa lisukkeistamme, joista joitakin marinoidaan korostaaksemme lopputuotteen luonnetta. Päivän keitto kuuluu myös valikoimaamme. Keiton improvisoimme kauden mukaisesti. Annosten lisänä tarjoamme talon leipää ja piensalaatin.

Kahvilaosastoltamme löydät maukkaita leipä- ja piirakkavaihtoehtoja sekä muuta suussa sulavaa – nekin varsin edullisesti.

Tilojamme on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin ja toimimme myös ”kotikokki”-periaatteella ja tuomme pidot haluamaasi paikkaan. Lasten Pasta La Vista on luku sinänsä, josta löydät lisätietoja kohdasta ”lastenkutsut”.

Pasta La Vistassa voit kustomoida oman pastasi! Annokset tehdään kolmesta osasta: pastasta, täytteestä ja kastikkeesta. Hintaluokkia on kaksi ja hinta määräytyy täytteen perusteella. Kustomoitujen pastojen lisäksi tarjolla on yleensä kokkimme rakentama päivän pasta!

1. Valitse pasta
- penne-pasta
- fusillit

2. Valitse täyte
- Katkarapu 7,7€
- Kasvismix 7,7€
- Kevätkanaa 7,7€
- Talon lihapullat 8,7€
- Lohi 8,7€

3. Valitse kastike
- Tomaatti-yrtti
- Tuorejuusto
- Vihreä pesto

Huomaathan, että tarjonnassamme saattaa olla kausittaista vaihtelua!

Kaikkiin annoksiin kuuluu parmesaani, rucola ja kurpitsan siemenet.

Pasta La Vistassa on siis 30 erilaista pastavaihtoehtoa ja kasvissyöjillekin vähintään 6 erilaista annosta! Kysy myös päivän pastasta!

Maksutavat

Käteisen lisäksi meillä käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lounassetelit. Saatavilla on myös Pasta La Vistan omia lounasseteleitä, joilla saat joka kymmenennen aterian ilmaiseksi. Kysy lisää ravintolastamme!

Takeaway

Annokset on myös mahdollista ottaa mukaan! Puhelimitse voit myös tiedustella toimituksista ydinkeskustan alueella.

Arvostelut


Eat.fi
Homeholes.net - blogi
hs.fi - Oma Kaupunki

Bongasitko linkin Pasta la vistan arvosteluun? Lähetä se meille: myynti(at)pastalavista.fi!

AUKIOLOAJAT
ma-to 11-19
pe 11-21
la 12-18

OSOITE
Ateneuminkuja,
Mikonkatu 8
00100 Helsinki

YHTEYS
myynti(at)
pastalavista.fi
040-5128432